lmp.jpgMájus 16.-án Szél Bernadett országgyűlési képviselővel és tanácsadóival találkoztunk a Képviselői Irodaházban.

A közmunkások bizonytalansága volt az egyik fő téma. Továbbá tárgyaltunk az alacsony bérről, lecsökkentett szabadságról,a kormányzati ellentmondásokról, a képzések és munkahelyek hiányáról illetve a megalázó és semmire nem használható képzésekről. Beszéltünk még a veszélyes hulladék gyűjtéséről és a fertőzés veszélyről, az eszközök és védőfelszerelések hiányosságáról illetve azok nem meglétéről.

Ezek megbeszélése után megállapodtunk a további együttműködésről információ és tapasztalatcsere céljából. Számunkra fontos, hogy pártfüggetlenek legyünk, de azt gondoljuk, hogy feltétlenül szükséges tárgyalni a politikusokkal a változások elérése érdekében. Éppen ezért más pártok képviselőivel is szívesen tárgyalunk, így talán sikerül eljuttatni a hangunkat a parlamenti döntéshozókhoz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmunkasmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr686183714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása