FESZOFE problémák

2014.02.25. 15:02


kmunkás 028.jpgEsős, szeles időben nincs pihenő idő és melegedési lehetőség. Nem biztosítják a készpénzes- kifizetést, pedig van pénztár és pénztáros is. Nem biztosítják a fizetési előleget sem, pedig ezt a 2012. évi I. törvény előírja minden munkáltató számára .A munkakörülmények nem megfelelőek. Nem kapunk elegendő szemeteszsákot, a lombseprűk gyengék és a vizes levelek gyűjtésekor törnek, a hólapátok éle görbül lapátoláskor.
Síkosság-mentesítéshez nincs szóróanyag. A túl nagy létszám miatt szervezetlen a munkavégzés, lásd (látszatmunka), hamar kész a munka és utána csak sétálgatunk üres kukával és szerszámokkal. A saját főnökeink lenéznek minket. Középső-Ferencvárosban a főnök olyan terrorban tartja az embereit, hogy azok félnek szólni az őket ért igazságtalanságokért. A vezetőjük a saját testvéreit hozta be a céghez és őket tette meg csoport vezetőnek, így biztosítva azt, hogy senki ne merjen ellene beszélni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmunkasmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr865819192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horvath Gyula 2015.06.09. 12:08:54

sajnos ez hazugság mert a középső Ferencváros -ban lehet sokk közmunkás van de nincsenek terrorba stb szerintem esőben soha nem dolgozunk mert a kor a főnők haza küld mindenkit ˙( reggeli ebed is van melegedő is van szerintünk ez amit a úr irt vagy hölgy ez hülyeség ) tesvere a csoport vezető nem a tervese 1 a sokk emberéből neki van meg a iskolai veszettsége éhez és ha terror van akkor miért akarnak mindég ide jön dolgozni ugy a cigány es a magyar szerintem azért mert a ottani főnök kial a embereiért köszönöm es a egesz főnökség ha nem lenbe a feszofe hol dolgoznának ??????????????????

kmjfb 2015.07.03. 14:43:21

Kedves Horváth Gyula úr!

Rendkívül örülünk, hogy 1 év után reagált a bejegyzésünkre. Örömmel olvassuk, hogy 2014 februárjáhóz képest sok változás történt a FESZOFE-nél. Reméljük valóban igaz amit ír és jó a hangulat, senki sem érzi magát megfélemlítve. Egy dologban viszont úgy tudjuk előrelépés: a munkavállalók nem dönthetnek arról, hogy készpénzben vagy bankszámlára kérik a fizetésüket és a többség a bankszámla nyitására kényszerül. Ez a munka törvénykönyvébe ütközik, mert így a bér kifizetésének járulékos terhei őt terhelik. Reméljük erre is lesz megoldás. További jó munkát és sok sikert kívánunk munkavezető úr! A KMJ

Horvath Gyula 2015.07.10. 12:11:46

Köszönöm a megértését en mindenben segítem a dolgozókat de a fizetést bén nem tudok
fogalmam sincs miért nincs pénztári kifizetés
süti beállítások módosítása