A hétvége munkával telt Kunbábonyban a Civil Kollégiumban. Ízelítő a három napos programból:

Péntek – Szombat:

1. Mi történt az elmúlt hónapokban, milyen változásokat tapasztaltunk szervezeteinkben, ügyeinkben?

2. Hol állunk most, és merre, hogyan kellene erősödnünk?

3. Mit adhatunk egymásnak? Hogyan tudjuk egymást erősíteni, mit tudunk egymásnak felajánlani, mit tehet a CKA, mint a programot vezető szervezet?

Vasárnap – Helyi erőforrások és fenntarthatóság szeminárium!

hef.jpg

Célunk megerősíteni közösségeink érdekérvényesítését, erőforrásait, fenntarthatóságát Az előző képzések során immár jól összekovácsolódott szervezetekkel, élmény volt megvitatni az elmúlt időszak eseményeit, és a helyi problémákat, megoldásokat. Kicseréltük tapasztalatainkat, és sokat tanultunk az előadóktól, és egymástól is. Vasárnap vetítéssel egybekötött előadást nézhettünk Oláh Roland előadását az ági fejlesztőmunkáról.

Megbeszéltük a jövő évben induló képzéseket, és újabb közösségszervezők, és vezetők bevonását tervezzük a munkába. Az összefoglaló beszélgetésen mindenki pozitívan értékelte a találkozót, és feltöltődve indultunk hazafelé.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmunkasmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr16845471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása