AVM-KMJ KÖZÖS PIKNIK

2014.06.29. 01:08

Sikeres közös rendezvényt tartottunk a Város Mindenkié csoport tagjaival a volt Köztársaság téren. Kicseréltük tapasztalatainkat a közmunka, és a hajléktalanság gyakran összefonódó problémájáról. Megállapítottuk hogy mindkét réteget gyakran ugyan azok a társadalmi előítéletek sújtják, a kirekesztettség, a reménytelenség, a megalázó bánásmód. Ehhez társul még a mélyszegénység.

Az AVM tagjai bemutattak egy szituációs játékot, amelyből megismerhető az otthonát (és pénzét, papírjait is) elvesztő ember kiszolgáltatottsága. Ugyanakkor irányt mutattak a túlélésre.

A KMJ csapat pedig megismertette a firenzei képzésen tanultakat, hogyan lehet egy adott problémát hatékonyan elemezni, és téglánként lebontani a "falat".

 foto:Csécsei Ilona

Szerző: kmjfb

Szólj hozzá!

Címkék: Piknik

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmunkasmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr256446309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása