Július 25-én a Nyári Egyetem keretében lehetőséget kaptunk hogy előadást tartsunk Kunbábonyban. A másfél órás bemutatkozás célja a jelenlévők megismertetése a közmunka problémáival, valamint csoportunk eddig végzett tevékenységével. 

Rövid bemutatkozás után rátértünk a problémák részletes ismertetésére amit komoly érdeklődés kísért.

A kivetítőn láthatták eddig készült videóinkat, fotóinkat, nem hallgattuk el eddig elért sikeres akcióinkat sem. Beszéltünk saját, és a különböző szervezetek képzésein való részvételünkről, külföldi tanulmányutakról, kapcsolatépítésről, végül a toborzásról, és forrásteremtésről

Előadásunk sikerét bizonyítja hogy a hallgatók rengeteg javaslatot, és kérdést tettek fel a közmunkával kapcsolatban, melyeket igyekeztünk megválaszolni.

WP_20140725_004.jpg

Külön érdekessége a találkozónak, hogy az egész előadást négy kamerával, és hangosítással komoly stáb segítségével élőben közvetítették a neten. Így aki nem tudott személyesen jelen lenni végig követhette az eseményeket, akár hozzá is szólhatott a technika segítségével.

Az előadások reggeltől estig párhuzamosan zajlottak több helyszínen, így aznap, és másnap módunk volt tanulni más szervezetektől, és kapcsolatokat építeni, véleményt nyilvánítani.

Köszönjük a Szervezőknek a színvonalas programot!

kmjfb

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmunkasmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr36559863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása