kmunkás 028.jpgMennyivel is több a közmunkások bére, mint a segély? Adnak-e munkaruhát? Hogy bánnak a járókelők az utcaseprőkkel?

„Sepertem a Wesselényin, és utána még voltak a mellékek, hát toltam rendesen. Tele van csikkel az egész, sok meló volt. Éppen egy kocsi és a járda között próbálom kihalászni a csikkeket, amikor egy hölgy lehúzza az ablakot és kiüvölt, hogy takarodjak a kocsijától, össze ne mocskoljam, stb. Hát nagyon szép volt. El is mondtam neki, hogy ha én nem szedem össze, akkor ott fog púposodni és akkor meg azért fog velem kiabálni?!”

Tavaly tavasszal jelent meg csoportunk első cikke a Csillagszállóban. Azóta kicsit javult a rendszer, eltörölték a heti kifizetést, minimálisan növelték a fizetést, de a legtöbb megállapításunk a mai napig helytálló. Sajnos.

A cikk innen letölthető.

(fotó: Csécsei Ilona)

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmunkasmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr345749242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása