Gyors válasz érkezett, nyílt levelünkre a Belügyminisztériumból. Köszönjük a részletes magyarázatot, miért nem kaphatnak béremelést a közmunkások. Így már teljesen érthető. Köszi!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmunkasmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr258597930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I.Asimov 2016.04.16. 11:10:36

Olvasva ezt a 'baromságot' amit válasznak mert nevezni a helyettes államtitkár, világosan ábrázolja, bemutatja, kik is ülnek a kormányban. Lelketlen, kegyetlen, cinikus, politikusok. Ezek azok a szavak, mondatok, melyek bemutatják a gondolkodásukat, logikájukat, egyúttal hiteltelen eszme rendszerüket. A válasz értelmezése egyszerű. Nem érdekel bennünket a valóság! Nem érdekel minket a kormányt hogy ebből a közmunkás ' bérből ' éhen halsz. Azt sem érdekel az sem minket a kormányt, hogy a bérek nagy része is csak arra elég hogy ne halj éhen. Az igazságos adóztatás sem érdekel bennünket! Adózz ugyanannyit mint aki százezreket, milliókat keres. Az sem érdekel hogy nincsenek munkahelyek, az sem hogy a vidék lényegében halott ebben a tekintetben. Az sem veszem figyelembe hogy a közmunka programból lényegében zéró eséllyel kerülhet át valaki a versenyszférába. Nem beszélve mellette az időfaktorról! A logikájában az első hiba a következő Hoffman úr! Maga az élet! Amit önök egyszerűen figyelmen kívül hagynak. Hiába hivatkozik bárki is egy szépen felépített struktúrára, rendszerre, ha hibás minden szám! A szociális ellátás összege! Erre hivatkozva megállapítani egy közmunkás bért? Pluszban a minimálbér összegét el ne érjük, hiszen akkor mi fogja motiválni azt a közmunkást aki éppen éhen halni vagy megfagyni készül? Természetesen önök azt gondolják hogy a közmunkások jelentős része szándékosan akar ebben a státuszban maradni és nyomorogni. Én pedig azt gondolom hogy Önök sima gazemberek!