1-WP_20141124_010.jpg

 

Most értünk haza a ma esti összejövetelről (BK, Hétfő, Nov. 24) és örömmel kell beszámolnom, hogy nagyon kellemes volt, mind a hangulat, a kapott hírek, és mind a remélhetőleg jó helyen elvetett magok viszonylatában.

 

A Jó hír, hogy csoportunk egy tagját, Mikit december 1-vel visszavették a munkahelyére, még nem tudja, képzésre vagy dolgozni, de lényegében mindegy, meg van oldva a helyzete. Vagyis meg van oldva, ha a továbbiakban betartja a megállapított szabályokat. Nem akarom ismételni magam, de tény, ha Mi többet, jobbat akarunk, akkor a Munkáltatókat is érdekeltté kell tenni a dologban, nekünk is produkálnunk kell. (Lásd "amit Minden Közmunkásnak Tudnia Kell II. Rész, olvassátok el) Végül is ez természetes. Ha az értesüléseim jók, még az ERVA-va képviselőivel folytatott beszélgetéskor született szóbeli ígéreteknél is többet kaptunk. Két barátunkat állítólag véglegesítették, aminek örülünk, végül is ez az első lépés a "normális" státusz eléréséhez, a normális megbecsült és megfizetett munkához.

Fontosnak tartom a munkáltatókkal, illetékesekkel való személyes viszony létrehozását és ápolását, ezért külön, személyes levélben fogjuk megköszönni az együttműködésüket. Reméljük, a viszony csak javulni fog, minden érdekelt fél javára.

 

Egy nagyon szimpatikus újságíró hölgy meginterjúvolt hármunkat-négyünket, próbáltam a lehető legjobban és tömören felvázolni kik vagyunk, mik a célok, stb. reméljük, ez a médiamegjelenés ugyancsak egy újabb, pozitív lépést jelent előre.

 

Ami magát az összejövetelt illeti, az ötlet és minden hitel a Mónikáé, nagyon jó volt a szervezés, és az édességek... hmmmmm, őszinte köszönet mindenkinek. Szóval jó hangulatban, telt el az idő, és úgy érzem a közösség jobban összemelegedett. Nem voltunk túl sokan, de pont így volt jó. Összeállítottunk egy jó kis tablót - főleg Ica és Károly nagyszerű, néha humoros képeiből, a hétköznapjainkról. Én úgy érzem, egy új és jó dolog alakul, remélem Ti is így vagytok vele, és a mai estét még sok ilyen, és sok siker követi. Köszönöm, hogy ott lehettem.

 

Kontsagh Zoltán, Érdekvédelem

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmunkasmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr356934967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása