SZAVAZÁS KIS SEGÍTSÉGGEL

2014.10.14. 17:32

Újabb bizonyíték a közmunkások megfélemlítésére, és zsarolására, a Borsod megyei Forró községben fellázadt a lakosság egy része. Miközben közel, s távolban sincs munkahely a segélyeket pedig megnyirbálják, és különböző feltételekhez kötik, az emberek számára egyetlen lehetőség a közmunka marad.

forro.jpg

Ezt a helyzetet használják ki a mélyszegénységben tengődő lakosság befolyásolására a helyi hatalmasságok, az amúgy éhbérért, és rabszolgaként, foglalkoztatott közmunkások körében.  Sajnos ez nem egyedi eset  Az egész országból kapunk naponta jelzéseket közmunkásoktól hasonló visszaélésekről, ingyen munkáról, embertelen körülményekről, korrupt vezetőkről. Aki pedig ellen mer szegülni, az megnézheti magát se munka, se segély.

video: http://vimeo.com/108788760 

kapcsolódó cikk: http://atlatszo.hu/2014/10/14/kozmunka-csak-a-megfelelo-voksert-nyilt-szavazas-volt-borsodban/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmunkasmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr686790799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása