2014. augusztus 29-31. között Tahitótfaluban jártunk, hogy értékeljük az idei teljesítményünket és megtervezzük a közeljövőnket. Természetesen volt mód az ismerkedésre, szórakozásra is...! A péntek este bográcsozással telt, majd filmet néztünk késő estig a falra kivetítve.

Szombaton a reggelit követően nekiláttunk a munkának. Egy hosszú papírtekercsre rajzoltuk fel időrendben az elmúlt időszak eseményeit, az elért eredményeket, értékeltük a munkánkat. El sem hinnétek milyen nehéz fejből, sorrendben visszaidézni az eltelt év eseményeit. Itt a blogunkon részletesen megtalálhatóak a beszámolók, de ez az eszköz nem állt rendelkezésre. :( 

Némi szünetet követően csoportokra oszolva nekikezdhettünk az elkövetkező időszak megtervezésének. Itt már felhasználhattuk az eddig tanultakat, és a tapasztalatainkat. Az egyes csoportok ötleteit végül csapatmunkában értékeltük, és meghatároztuk a célokat, és a stratégiát, melyet követünk hogy eredményt érjünk el a közmunka javítása terén. Az aktuális feladatokról, és akcióinkról továbbra is beszámolunk blogunkon, és a frissen indított hírlevelünkben, valamint fb oldalunkon.

Várjuk véleményeteket, ötleteiteket a közmunkával kapcsolatban. Leginkább személyes találkozót, kapcsolatot szeretnénk kialakítani, továbbra is várunk benneteket rendszeres heti találkozónkon, valamint rendezvényeinken. 

foto: kmjfb

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmunkasmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr456676121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása