Pár napos késéssel, április 25.-én sikerült létrehoznunk egy találkozót Pirisi Károly igazgató úrral, és munkatársával, Takács úrral a BudapestEsély NKft. irodájában. A csoportot Bálint, Miklós és jómagam képviseltük.

A találkozó célja ezúttal a májusi 5.-i kifizetések elintézése volt. Elsődleges célunk az volt, hogy minden dolgozóját a cég legkésőbb május 5.-ig kifizesse, legyenek akár képzésben, akár munkában.

A találkozó idő előtt, várakoztatás nélkül és szívélyes hangulatban folyt le, még kávéval, vízzel is megkínáltak. Bálint előadta látogatásunk elsődleges célját - amit egyébként írásban is átadtunk - majd meghallgattuk hogyan történt a kifizetés áprilisban, beszéltünk arról, hogyan lehetne ezt a kifizetési dátumot állandósítani, stb.

Abban maradtunk, hogy a BudapestEsély NKft.

-          ezen túl úgy fogja az új szerződéseket megírni, hogy mindenki kifizetése megtörténhessen 5.-ig;

-          májusban minden elérhető dolgozójának időben, tehát május 5.-ig kifizeti a járandóságát.

Beszéltünk még a veszélyes hulladékok kezeléséről és az oktatás értelméről, valamint egyéb részletkérdésekről, és valóban értékes információkat szereztünk.

Miklós sajnos nem nagyon jutott szóhoz, de jelenléte és rövid megjegyzései mindenképp nélkülözhetetlenné tették, lévén Ő volt az asztalnál az egyetlen aktív közmunkás közöttünk, és nagyon jól képviselte társait.

Összefoglalva, Én úgy érzem, hogy sikerült a legutóbbi találkozásunk alatt elültetett pozitív magot kicsit megöntözni, és remélem, hogy képesek leszünk a jövőben is együttműködni, ami persze közös érdekünk, és természetesen a közmunkások helyzetére is jó hatással lesz.

 

K. Zoltán

Érdekvédelmi munkacsoport koordinátor

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmunkasmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr356134539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása